Bestellijst

Hieronder vind je de benodigheden om zelf creaties te maken. Deze kunnen los besteld worden, maar zijn ook onderdeel van pakketten. In het pakket worden alle benodigheden geleverd om zelf de creatie te maken. Tot slot zijn er een aantal boeken waarbij je kan genieten van foto's van de creaties en een uitleg hoe het zelf te doen!

*Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten

Klei

l'Artista is boetseerklei. Dit materiaal is superzacht en na het drogen zeer licht van gewicht. U kunt het iedere fase laten drogen en daarna andere klei laten hechten door de klei licht te bevochtigen. De klei droogt bij kamertemperatuur. Klik hier om de klei te bestellen.

1 pak   

€7,95

3 pakken

€22,50,-

Pakketten

Wat moois gezien en wil je zelf creatief aan de slag? Daar help ik je graag bij! Wanneer je een mooie creatie hebt gevonden kan je contact met me opnemen. In overleg met jou stel ik een pakket samen met alle benodigdheden. De prijs van het pakket verschilt per creatie.

Een van de belangrijkste onderdelen is de klei van l'Artista (zie foto). Deze klei is erg fijn, makkelijk bewerkbaar en er is vrijwel geen water nodig.

Wil je een pakket bestellen? Klik dan hier.


Elementen

De elementen staan aan de basis van iedere creatie. Ook de losse elementen zijn verkrijgbaar. Op de foto's staan de verscheidene elementen: piepschuim en ringen. In de tabellen hieronder vind je de prijzen per element.


Piepschuim blokken

Taartbodem

15 cm
20 cm
25 cm
30 cm

   €1,50    
€2,50
€3,50
€4,50

Kegel (3 stuks)

12 cm

€1,50

Bol (2 halve bollen)

15 cm
20 cm
25 cm
30 cm

   €2,50    
€5,00
€7,50
€10,00


Metalen ringen

ringnummer

Lengte

Breedte

Prijs

Ring 1

38 cm

28 cm

€12,50

Ring 2

48 cm

37 cm

€15,00

    

Ring 3

30 cm

30 cm

€5,00

Ring 4

31 cm

30 cm

€11,00

Boeken

Over de jaren heb ik meerdere boeken geschreven. Hier leg ik uit hoe bepaalde creaties tot stand zijn gekomen en geef tips hoe je zelf aan de slag kan. De boeken zijn te bestellen via het contactformulier. Nu volgt een korte omschrijving per boek.


Woudwezens

Dit is een boek om van te genieten, alleen al om de prachtige foto's van deze fantasie Woudwezentjes. Deze boetseerde ik in mijn beginperiode. Om deze ook te maken staat ieder detail beschreven met foto's en tekst. De prijs voor dit boek is 2,50 euro.


Quinty's

Een apart wereldje met deze kleine fantasie figuurtjes. Ieder detail staat met foto's en tekst beschreven. De prijs voor dit boek is 2,50 euro.


Winterdecoraties

Dit is al 15 jaar een groot succes! Ieder jaar zijn er weer nieuwe ideeën, maar de basis blijft hetzelfde. Deze basis is namelijk l'Artista klei. Met deze klei kan iedereen werken. Het is heel zacht en vrijwel zonder water te gebruiken. Succes gegarandeerd!. De prijs voor dit boek is 3,50 euro.